Ceca za Prvu nakon koncerta na Kosovu: Jedva sam otpevala prvu pesmu.

Izvor: Prva.rs, 09.Dec.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca za Prvu nakon koncerta na Kosovu: Jedva sam otpevala prvu pesmu.

Tokom jučerašnjeg prepodneva jedna od najbitinijih vesti bila je ta da je Ceca uspela da pređe Jarinje i ode u Kosovsku Mitrovicu nakon što je ministar kulture Kosova tražio da se našoj pevačici ulaz na Kosovo zabrani.
Narod u Mitrovici ju je s nestrpljenjem čekao i dočekao, a kako je bilo na koncertu možete da pogledate ovde:
Nakon koncerta oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se i pevačica i to na društvenim mrežama, a njenu poruku prenosimo u celosti:

"Jedan od najemotivnijih trenutaka u mom životu. Ne postoje reči kojima može da se opiše trenutak kada vidite sva ta lica koja žele da imaju mir, a da praznika dočekaju u radosti i sreći. Jedan transparent na koncertu gde je bilo više od 10.000 ljudi rekao je sve, a glasio je: “Sve, zar da naša deca budu žrtve?” Moj narode, hvala vam na svemu"
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.