Ceca postala baka: Porodila se Bogdana Ražnatović (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020, 10:52

Ceca postala baka: Porodila se Bogdana Ražnatović (FOTO)

Bogdana se porodila u jednoj beogradskoj klinici, i na svet donela dečaka koji će se zvati Željko Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a Ceca je sa nepunih 47. godina postala baba. Bogdana se porodila u jednoj beogradskoj klinici, i na svet donela dečaka koji će se zvati Željko. Veljko je prisustvovao porođaju, naslednik je na rođenju imao 3.3 kilograma i 53 cm, a dobio je ocenu deset. Porođaj je obavljen carskim rezom, a Bogdanu je porodio isti doktor koji je porađao i Svetlanu Ražnatović. Pročitajte i: Ceca otkrila: Ova popularna glumica će se naći u ulozi Svetlane Ražnatović, a evo koga je odabrala da igra Arkana (FOTO)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko Ražnatović postao tata! Ceca blista od sreće!

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2020

Veljko Ražnatović postao tata! Ceca blista od sreće! Bogdana se porodila pre dvadesetak minuta carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Beba je teška 3kg i 360g, dugačka 53 cm, dobila je ocenu 10...Uzbuđena porodica Ražnatović još jutros je krenula u bolnicu. Nasmejan i raspoložen prvi se...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.