Ceca i ja smo BILI PRIJATELJI, Karleušu BOLI UVO... Cakana brutalno iskreno o Jeleni i Svetlani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 23:03

"Ceca i ja smo BILI PRIJATELJI, Karleušu BOLI UVO..." Cakana brutalno iskreno o Jeleni i Svetlani!

Pevačica o ovome nikada nije govorila!

Dragica Radosavljević Cakana progovorila je o koleginicama Jeleni Karleuši i Svetlani Ražnatović.

Cakana govori da je nekada bila prijateljica sa Cecom, a otkriva i zašto je odnos između njih prekinut.

- Jako smo se družile dok je Arkan bio živ. Išla sam na slave kod nje i Arkana, bili smo prijatelji. Draga je, dobra sa kolegama. Sa njom sam imala turneju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po Crnoj Gori. Spavali smo u Herceg Novom u hotelu Plaža. Družile smo se i kad su se ona i Arkan muvali, pa krenuli da se zabavljaju. Bila sam joj gost na svadbi, u Žitorađi, pa u Beogradu. Onda su došla deca, pa svako na svoju stranu. Veljko i Anastasija su divni ljudi, jako fino vaspitani - istakla je Cakana.

Popularna pevačica s posebnim divljenjem govori o koleginici Jeleni Karleuši.

- Jelena mi je lik iz 22. veka. Ona nije za ovo vreme. Fura svetski fazon. Ima taj neki pokret, imidž, mladi je baš vole. Kad su muzika i stavovi neki u pitanju, ne libi se bilo šta da obuče, da kaže, boli je uvo šta će ko da misli. Ne znači da mi se sve to sviđa, ali sve je čist fenseraj. Ona je apstraktna. Ima svoju priču - zaključila je Cakana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.