Ceca automobil SNAJKE Bogdane POKLONILA dečku Bogdanu? Niste ni svesni kakvu MAŠINU sada vozi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 14:28

Ceca automobil SNAJKE Bogdane POKLONILA dečku Bogdanu? Niste ni svesni kakvu MAŠINU sada vozi

Postarala se da ga obori s nogu!

Svetlana Ražnatović uživa u ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Folk divu je njena jača polovina u više navrata darivala malim znacima pažnje, ali Ceca se postarala da svog izabranika obori s nogu.

Bogdana je ekipa popularne TV emisije "uhvatila" dok vozi automobil Ražnatovićke. Inače, skupoceno vozilo je do skora koristila pevačicina snajka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogdana, pišu domaći mediji.

Ceca je očito odlučila da njen voljeni uživa u dobroj vožnji u luksuznom automobilu.

Podsetimo, Ceca i Bogdan stupili su u vezu krajem novembra prošle godine, nakon što su se upoznali u novobeogradskom restoranu u kome on radi kao menadžer. Simpatisali su se neko vreme, a nakon što ga je za doček 2021. godine predstavila sinu i ćerki, kao i ostalim članovima porodice, pevačica je sa Srejovićem nekoliko dana pre Božića provela na Jahorini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.