Ceca: Moja deca i ja znamo kako je i imati i nemati!

Izvor: Svet, 05.Nov.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Moja deca i ja znamo kako je i imati i nemati!

Svetlana Ceca Ražnatović je u ispovesti za Exluziv objasnila zašto su ona i njena porodica “na zemlji”, a razlog će iznenaditi mnoge…
“Ja sam imala ogromne amplitude, životne i privatne. Živeli smo srećno i kada smo imali i kada nismo imali, a i to nam se čak dešavalo. Sve je to život jer današnji dan je dan za sebe, sutra je već nešto drugo i nikad ne znate šta nosi dan, a šta noć. Tako sam i odgajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << decu”, rekla je Ceca, uz konstataciju da je i ona shvatila ko su joj pravi prijatelji tek kad joj je bilo teško:
“Svi mi shvatimo ko su nam prijatelji samo kada nam je teško, ali bolje ikad nego nikad. Ja sam imala mnogo puta u životu tu šansu da shvatim ko su mi prijatelji i mogu reći da mi se nije dešavalo da se razočaram. Ljudi u koje sam verovala bili su tu i ostali do dana današnjeg, a to je opet privilegija u današnjem vremenu, kada vlada interes”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca: Moja deca i ja znamo kako je i imati i nemati!

Izvor: 011vodič.com, 06.Nov.2015, 05:39

Svetlana Ceca Ražnatović je u ispovesti za Exluziv objasnila zašto su ona i njena porodica “na zemlji”, a razlog će iznenaditi mnoge…. “Ja sam imala ogromne amplitude, životne i privatne. Živeli smo srećno i kada smo imali i kada nismo imali, a i to nam se čak dešavalo. Sve je to život...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.