Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Anastasija ima sve predispozicije da napravi karijeru u inostranstvu!

Ceca Ražnatović večeras je otkrila da bi jako volela da Anastasija u inostrastvu napravi pevačku karijeru. “Ona ima sve predispozicije za to. Govori jezke, lepa je, mlada, uspešna. I zbog čega da ne proba. Bolje da proba nego posle da se kaje zbog nečega što nije probala”, rekla je pevačica scandal.rsivan vučićević The post Ceca: Anastasija ima sve predispozicije da napravi karijeru u inostrasnstvu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ceca želi ovo da promeni na sebi, a ovo stalno prebacuje Anastasiji!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jun.2017, 00:31

Anastasija Ražnatović je večeras kod Ognjena Amidžića otkrila šta bi Ceca promenila kod sebe. U kvizu koji je voditelj organizovao ona je napisala da bi Ceca želela deblje noge da ima. Inače, Ceca je na pitanje šta Anastasiji stalno prebacuje odgovorila da je to kašnjenje. Anastasija se pohvalila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.