CECA U SEKSI, BELOM ODELU NAJAVILA VRELU ATMOSFERU NA POČETKU DECEMBRA: Folk zvezda garantuje LUDILO PROVOD na Jahorini!

Izvor: Svet, 24.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA U SEKSI, BELOM ODELU NAJAVILA VRELU ATMOSFERU NA POČETKU DECEMBRA: Folk zvezda garantuje LUDILO PROVOD na Jahorini!

Svetlana Ražnatović Ceca je u jednom restoranu organizovala druženje sa medijima povodom njenog nastupa na Jahorini, koji će se održati 1. decembra.
“Mogu da vam zagarantujem letnju čaroliju usred zime, sjajan provod i odličnu atmosferu. Sudeći po mom iskustvu, uvek su se ljudi divno provodili na mojim koncertima”, rekla je Ceca.
Kapaciteti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za Cecin nastup su već skoro popunjeni, tako da se očekuje mnogo fanova folk zvezde.








View this post on Instagram















Ceca o nastupu na Jahorini i o tome da li je zaljubljena!
A post shared by SVET (@svet_rs) on Nov 23, 2018 at 10:31am PST


SvetSvet
The post CECA U SEKSI, BELOM ODELU NAJAVILA VRELU ATMOSFERU NA POČETKU DECEMBRA: Folk zvezda garantuje LUDILO PROVOD na Jahorini! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca iznela svoje mišljenje o tome da Bogdana obuče njenu venčanicu!

Izvor: Svet, 24.Nov.2018

Ceca Ražnatović u jednom beogradskom restoranu najavila da će 1. decembra pevati na Jahorini.. Budući da se pronela priča da će njena buduća snaja Bogdana Rodić na venčanju sa njenim sinom Veljkom poneti njenu haljinu sa svadbe sa Arkanom, Ceca je prokomentarisala:. – Pa, ne znam. To su njihovi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.