CECA SAOPŠTILA DIVNE VESTI NA DAN SLAVE: Posle svadbe DECENIJE, Anastasija će u januaru da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA SAOPŠTILA DIVNE VESTI NA DAN SLAVE: Posle svadbe DECENIJE, Anastasija će u januaru da...

Divne novosti!

Folk zvezda Ceca Ražnatović ugostila je veliki broj javnih ličnosti, ali i prijatelja i rodbine na krsnoj slavi Sveti Nikola.

Tu su bili Damir Handanović, Milan Kalinić, Dragan Marković Palma i mnogi drugi, a sve fotografije ispred kuće pogledajte u galerij ispod.

Brzo nakon gostiju pojavili su se i trubači koji su napravili spektakl ispred kuće i podgrejali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << atmosferu.

Odmah nakon dolaska gostiju, prisutnim novinarima se obratila domaćica koja je izašla i pozdravila sve prisutne. Pored pozdrava, Ceca je najavila da za sada ima pet spremnih pesama, ali i da će sledeće godine da izda album, kao i njena ćerka Anastasija, koja će to uraditi u januaru.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CECA SAOPŠTILA LEPU VEST NA DAN SLAVE Posle Veljkove svadbe, evo šta u januaru PREDSTOJI ANASTASIJI

Izvor: Blic, 20.Dec.2019

Folk zvezda Ceca Ražnatović ugostila je sinoć veliki broj javnih ličnosti, ali i prijatelja i rodbine, na krsnoj slavi Sveti Nikola.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.