CECA RAŽNATOVIĆ OPERISANA! Nije obraćala PAŽNJU NA TEGOBE, a onda je nastao OGROMAN PROBLEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 15:49

CECA RAŽNATOVIĆ OPERISANA! Nije obraćala PAŽNJU NA TEGOBE, a onda je nastao OGROMAN PROBLEM

Progovorila o problemu...

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, kada je imala povredu kičme.

Ceca u početku nije obraćala mnogo pažnje na tegobe, te je ne samo na nastupima već i kod kuće nastavila da se kreće u cipelama sa visokim potpeticama.

Međutim, kako su preneli mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanemarivanje tegoba dovelo je do mnogo većeg problema, pa je 2013. godine morala da se podvrgne hirurškoj intervenciji.

Nakon što su bolovi u leđima bivali sve učestaliji obratila se lekaru, po čijem savetu je pristala na intervenciju na silikonskim implantatima u grudima, koji su dodatno pravili pritisak na njen kičmeni stub.

- Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje - ispričala je svojevremeno Ceca za medije.

- Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka. Baza iz koje čovek akumulira energiju i utehu jeste pre svega porodica, a imam i veliku sreću da se bavim najdivnijim poslom na svetu - muzikom. Meni je moja publika uvek bila velika podrška i u dobru i u zlu - govorila je tada ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.