Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA NAPRAVILA SPEKTAKL U PRIBOJU: Svi su gledali u jedan detalj na njoj, TINEJDŽERI ODLEPILI ZA TIM (FOTO) (VIDEO)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nakon nastupa u budvanskoj diskoteci “Top Hill” nastavila je letnju turneju, pa je sinoć održala koncert za pamćenje i u Priboju. Ceca je za ovu priliku obuklu beli kombinezon sa dubokim dekolteom koji je kreirala Melina Džinović, supruga folk zvezde Harisa Džinovića.   View this post on Instagram   Spektakl The post CECA NAPRAVILA SPEKTAKL U PRIBOJU: Svi su gledali u jedan detalj na njoj, TINEJDŽERI ODLEPILI ZA TIM (FOTO) (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BILA JE VODITELJKA ŠOUA “ZVEZDE GRANDA”, A EVO KAKO SADA IZGLEDA I ŠTA RADI! FOTO

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2019, 00:54

Sanja Ćulibrk bila je voditeljka šou programa “Zvezde Granda” u sezoni 2016/17. dok je njena koleginica Sanja Kužet bila na trudničkom bolovanju. Kužetova se pre dve godine vratila u šou “Zvezde Granda”, a Sanja je nastavila voditeljski posao na “Grand” televiziji.   View this post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.