CECA JAVNO ISKRITIKOVALA SINA Jedan Veljkov potez je zgrozio pevacicu Ovo joj se nikako ne dopada

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA JAVNO ISKRITIKOVALA SINA Jedan Veljkov potez je zgrozio pevacicu Ovo joj se nikako ne dopada

Veljko Ražnatović je veliki ljubitelj slika na telu. Cecin sin je ljubav prema tetki Lidiji Ocokoljić izrazio tetovažom njenog imena na grudnima. Nije redak slučaj da stihovi Cecinih hitova, kao i njen lik, krase neke delove tela njenih fanova, a njoj se to uprkos svemu - ne dopada.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

"To nije prvi put da se susrećem sa tim. Ja nisam neko ko odobrava tetovaža, moj sin ih ima, na moje, naravno, zgražavanje. Ja i tu decu, koja istetoviraju moj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << lik, stih pesme, uvek ih malo izgrdim, ali oni tako pokazuju kolika je njihova ljubav prema meni. Ali, poruka za sve - ne šarajte mlado, lepo telo", rekla je pevačica u "Premijeri".

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ZGROŽENA! Ceca otkrila šta joj se ne dopada na Veljku!

Izvor: Svet, 14.Avg.2017

Veljko Ražnatović je veliki ljubitelj slika na telu. Cecin sin je ljubav prema tetki izrazio tetovažom njenog imena na grudnima. Nije redak slučaj da stihovi Cecinih hitova, kao i njen lik, krase neke delove tela njenih fanova, a njoj se to uprkos svemu – ne dopada.. “To nije prvi put da se susrećem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.