CECA I VELJKO IZOLOVANI U VILI NA DEDINJU: Hranu im ostavljaju ISPRED VRATA, a evo ŠTA oni rade

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 23:13

CECA I VELJKO IZOLOVANI U VILI NA DEDINJU: Hranu im ostavljaju ISPRED VRATA, a evo ŠTA oni rade

Ne žele nikog da zaraze koronom.

Ceca i Veljko Ražnatović izolovali su se na poslednjem spratu porodične vile na Dedinju čim su saznali da su zaraženi koronom.

Pevačica i njen sin nemaju kontakta sa ostalim ukućanima, koji su negativni na virus, a posluga im ostavlja hranu ispred vrata!

- Si ljudi koji rade u Cecinoj kući su testirani na koronu i negativni su. Oni nose maske i rukavice, a Ceci i Veljku ostavljaju hranu i sve što im je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred vrata. Njih dvoje su rešili da budu u strogoj izolaciji, pa ne izlaze čak ni u dvorište. Sami su na spratu, imaju odvojene sobe i svoje kupatilo - započinje priču dobro obavešten izvor blizak porodici Ražnatović, i nastavlja:

- Pošto nemaju fizički kontakt sa ostalim ukućanima, pre svega sa Cecinom sestrom Lidijom i njenom decom, sa njima se čuju preko video-poziva. Ne žele da rizikuju da se i oni zaraze - rekao je izvor.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 15, 2019 at 10:25am PDT

Kako saznajemo, pevačica i njen sin nisu dobili nikakvu terapiju.

- Ne piju lekove jer nemaju nikakve tegobe. Doktor im je samo preporučio izolaciju. Naredni test trebalo bi da imaju u ponedeljak - priča izvor.

Najvećoj folk zvezdi ne smeta što mora da bude zatvorena u kući, ali to nije slučaj sa kik-bokserom, koji je navikao da bude u pokretu.

- Ceca je navikla da ne izlazi, najviše bvoli da bude u svojoj vili. Po ceo dan gleda filmove i serije. Ovih dana je oduševljena španskom serijom "Kuća od papira". S druge strane, Veljku je teško palo što dve nedelje neće viđati sina Željka. On se navikao na život na Titelu, po ceo dan je bio napolju, pa izolaciju malo teže podnosi - preneo je izvor.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 4, 2020 at 5:10am PDT

Pevačica je morala da odloži proslavu svog 47. rođendana, koju je planirala za nedelju.

- Kada je saznala da je pozitivna na virus, obavestila je najbliže da će rođendan proslaviti kada ozdravi - završava izvor, a prenosi "Informer".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.