CECA DOBIJA PRVO UNUČE: Veljko Ražnatović čeka bebu sa Bogdanom

Izvor: Story, 16.Okt.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA DOBIJA PRVO UNUČE: Veljko Ražnatović čeka bebu sa Bogdanom

Kako pišu domaći mediji, balkanska zvezda Ceca Ražnatović na proleće će postati baka. Naime, verenica njenog sina Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić je u drugom mesecu trudnoće. Svi su presrećni što u dom Ražnatovića uskoro stiže prinova. Ceca je bila preplavljena emocijama kada joj je sin saopštio lepu vest. – Presrećna sam, ovo je veoma lepa ... The post CECA DOBIJA PRVO UNUČE: Veljko Ražnatović čeka bebu sa Bogdanom appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POSTAJEM TETKA" Anastasija van sebe od sreće otkako je čula da će Veljko i Bogdana dobiti bebu

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

Anastasija Ražnatović presrećna je što će postati tetka, budući da će njen brat Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić na proleće dobiti prinovu.

Nastavak na Blic...

CECA JEDVA ČEKA: Folk zvezda sledeće godine postaće baka, a evo kako će se zvati UNUČE!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2019, 07:55

Naslednik najveće balkanske zvezde Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić u utorak su saznali da će za sedam meseci postati roditelj

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.