Bila sam na DNU, gazila po trnju, tražila POMOĆ od Popovića i Cece! Viki ogoljeno ISKRENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam na DNU, gazila po trnju, tražila POMOĆ od Popovića i Cece!" Viki ogoljeno ISKRENA (VIDEO)

Teški dani su iza nje.

Pevačica Viki Miljković kaže da je za sve ove godine gazila po trnju i mnogo patila, ali da je uvek verovala da se točak sreće okreće i da će ponovo doći njenih pet minuta.

- Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo.

Ona je otkrila i da su joj najveću pomoć pružili Saša Popović i njene kume Ceca Ražnatović Sanja Đorđević, a šte je još rekla o svom životu poslušajte u videu:
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.