BRUTALNO ISKRENA! Anastasija progovorila o odnosu sa majkom: Ceca se odrekla svega zbog mene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 22:03

BRUTALNO ISKRENA! Anastasija progovorila o odnosu sa majkom: "Ceca se odrekla svega zbog mene..."

Iskreno...

Anastasija Ražnatović ne krije da joj je veoma važan odnos koji ima sa majkom Cecom Ražnatović, a sada je prvi put ispričala sa kakvim se izazovima sve susretala sa obzirom da je rasla bez oca.

Ona se i dotakla toga zašto je ponosna na svoju mamu.

A post shared by 👑 ANASTASIJA 👑CECA👑 (@anastasija_ceca_)

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vode računa o odrastanju dece. Samohrani roditelj mora da nosi sve sam na svojim leđima. Moja mama se ceo život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve je to dodatno otežalo situaciju. Uz veliki pritisak javnosti ona je morala da bude dobra majka - istakla je Anastasija pa dodala:

A post shared by 👑 ANASTASIJA 👑CECA👑 (@anastasija_ceca_)

- Od kad znam za sebe tate se ne sećam. Uvek mi je bilo teško što nemam oca a najviše mi je nedostajao kada sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu tada bi se često zamislila i bila tužna - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.