BASNOSLOVNU SUMU IZDVOJILE ZA KUĆNE LJUBIMCE: Ceca, Jeca i Marija definitivno NISU štedele, a evo o kojoj CIFRI je reč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 21:50

BASNOSLOVNU SUMU IZDVOJILE ZA KUĆNE LJUBIMCE: Ceca, Jeca i Marija definitivno NISU štedele, a evo o kojoj CIFRI je reč!

Imaju život kao iz bajke!

Mnoge poznate ličnosti pored sebe imaju kućne ljubimce koji vrede čitavo bogatstvo, međutim ima i onih koji su se ipak odlučili da usvoje nezbrinute mališane.

Pevačica Jelena Karleuša poznata je i kao veliki ljubitelja životinja, koja ne nosi odeću za čiju izradu su eksploatisane životinje i ne jede meso, a član je i organizacije Peta.

Jelenini praitoci u više navrata imali su priliku da uživaju u snimcima i slikama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje deli na svom Instagram profilu sa crnim psom koji se zove Buki i belim mačorom Cicanom.

Mnogi su očekivali malo skandaloznija imena, u skladu sa Karleušinim temperamentom, međutim ova imena svidela su se mnogim pratiocima.

S obzirom na to da je mačka nerasni mačor, nema sumnje da je pevačica usvojila mačku, dok cena jednog pomeranca kreće se oko 200.000 dinara.

Jelena je ove godine, usvojila i malog belog psa kog su vlasnici odbacili i ostavili na deponiji, a njegove fotografije rastužile su srca mnogih.

Srpska pevačica i pobednica Evrovizije, Marija Šerifović često na svom Instagram profilu deli fotografije iz svoje svakodnevice, zanimljive video snimke koji mame osmeh, ali i jednog dasu koji joj je osvojio srce. A kome i ne bi?

Prelepi engleski buldog zvani Hak, osvojio joj je srce, a kad pogledate slike – biće vam jasno i zašto.

Presimpatični engleski buldog, kog je Marija uzela nakon smrti njenog prethodnog psa Robija, ima i svoju, ličnu stranicu, na kojoj njegove avanture prati preko 12 hiljada ljudi!

Cena jednog nemačkog buldoga sada se kreće oko 60.000 dinara.

Pevačica Ceca Ražnatović takođe pored sebe ima jednog nemačkog buldoga kog je nazvala Santino.

Iako on uživa u neverovatnom luksuzu, Ceca ponekad podeli fotografiju sa njim i tako pokaže kako ga sređuje po poslednjoj modi.

Međutim, samo nekoliko dana pošto je okončala petogodišnju emotvnu vezu i vratila se u roditeljski dom, Anastasija Ražnatović suočila se sa velikim gubitkom.

Naime, oni su pored nemačkog buldoga imali i dva pomeracna, ali jedan od njih je nažalost preminuo.

- Počivaj u miru, moja Lulice! Volim te i znam da te više ništa ne boli, to mi je jedina uteha! Bila si najbolji pas na svetu. Zauvek ću te voleti - napisala je Anastasija.

Anastasija je bila izuzetno vezana za svog psa, od kog se gotovo nikada nije odvajala, a često je sa fanovima delila i zajedničke fotografije.

Cena samo jednog pomeracna kreće se oko 200.000 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.