Anastasija je definitivno deo njegove prošlosti: Miloš Teodosić u vezi s poznatom srpskom glumicom?!

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija je definitivno deo njegove prošlosti: Miloš Teodosić u vezi s poznatom srpskom glumicom?!

Miloš Teodosić, jedan od naših najuspešnijih košarkaša, miljenik je žena, koje će i te kako biti razočarane, s obzirom na to da je ponovo zauzet.
Naime, iako o privatnom životu ne voli da priča, u oktobru prošle godine otkriveno je da je u vezi s Anastasijom Ražnatović, ćerkom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.
Ipak, nakon nekoliko meseci romanse, par je stavio tačku na ljubav, a sada je Miloš u ljubavi s jednom atraktivnom srpskom glumicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tvrde domaći mediji.
Kako piše jedan domaći list, Teodosić je već dva i po meseca u romansi sa Jelisavetom Orašanin.
Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je Jelisaveta bila u vezi sa kolegom Vukom Kostićem.
Kako ne voli da priča o privatnom životu, niko nije znao da su Vuk i ona rešili da se rastanu, mediji tvrde da je potvrda stigla kada je Jelisaveta viđena s Teodosićem.
Jelisaveta je, piše se, boravila u Moskvi, a 9. februara viđena je na tribinama tokom Miloševe utakmice.
Već sledećeg dana Jelisaveta i Miloš su navodno zajedno leteli za Beograd, a zatim su na aerodromu Nikola Tesla primećeni tokom prolaska kroz pasošku kontrolu.
The post Anastasija je definitivno deo njegove prošlosti: Miloš Teodosić u vezi s poznatom srpskom glumicom?! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.