Izvor: Blic, 17.Feb.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova saznanja VIKILIKSA: CIA je špijunirala izbore u Francuskoj

CIA je prikupljala informacije tokom predsedničkih izbora 2012. godine u Francuskoj, pokazuju tri poverljiva naloga za špijunažu američke agencije, koja je objavio Vikiliks.

Špijuniranje je trajalo sedam meseci, prenosi RT.

Dokumenti pokazuju da su sve glavne francuske političke partije imale infiltrirane špijune agencije CIA, kao i da su prisluškivane putem elektronskih uređaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
CIA je procenila da u Sarkozijevoj partiji nisu bili sigurni u njegov reizbor.

Kako se navodi, CIA je tražila i podatke o finansiranju kandidata, njihovim pogledima na francusku ekonomiju i grčku dužničku krizu.
Pogledaj vesti o: CIA,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CIA ŠPIJUNIRALA IZBORE U FRANCUSKOJ: Evo koji podaci su bili na meti

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Špijuniranje je trajalo sedam meseci..Dokumenti pokazuju da su sve glavne francuske političke partije imale infiltrirane špijune agencije CIA, kao i da su prisluškivane putem elektronskih uređaja..CIA je procenila da u Sarkozijevoj partiji nisu bili sigurni u njegov reizbor..Kako se navodi, CIA...

Nastavak na Kurir...

Vikiliks otkriva: CIA špijunirala izbore u Francuskoj

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017

CIA je prikupljala informacije tokom predsedničkih izbora 2012. godine u Francuskoj, pokazuju tri poverljiva naloga za špijunažu američke agencije, koja je objavio Vikiliks...Špijuniranje je trajalo sedam meseci, prenosi RT...New WikiLeaks Dump Suggests CIA Infiltrated France’s 2012 Election https://t.co/qCqKZ7VpZq..Dokumenti...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.