Izvor: Blic, 30.Sep.2021, 06:11

MISTERIOZNI LOVAC NA BIN LADENA istražuje "Havana sindrom" zbog koga je IZ BEOGRADA EVAKUISAN ŠPIJUN CIA. Njegovo ime čuva se u strogoj tajnosti!

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) evakuisala je nedavno svog obaveštajca iz Srbije nakon što je pretrpeo ozbiljne simptome identične misterioznom neurološkom napadu, poznatijem kao “Havana sindrom” jer su ga prvi put prijavile diplomate američke ambasade u Havani 2016. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograd, CIA i havanski sindrom: Nova igra SAD? "Plašim se da nam neko to podvali" VIDEO

Izvor: B92, 30.Sep.2021

CIA je iz Srbije evakuisala jednog agenta koji je pretrpeo zdravstvene poteškoće, kojI su identične neurološkom napadu poznatom kao havanski sindrom...Zvaničnici Stejt Depatmenta tvrde da su se poslednji u nizu napada pre Srbije, odigrali u Indiji i Vijetnamu..Nekadašnji operativac KOS-a Ljuban...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.