Hoće li Srbi balkanskom špijunu oprostiti CIA ili izdaju Miloševića? VIDEO

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 12:03

Hoće li Srbi "balkanskom špijunu" oprostiti CIA ili izdaju Miloševića? VIDEO

Beograd -- Hoće li Haški tribunal, u ponovljenom suđenju, osuditi bivšeg šefa Državne bezbednosti Jovicu Stanišića na doživotni zatvor?

Njegova odbrana se potrudila da pokaže da je on još od 1991. godine bio u vezi sa agentima CIA i da je Americi slao pouzdane podatke o ratu u Bosni.

Da li je za srpsku javnost teže to što je bio agent CIA ili to što je govorio ružno o Slobodanu Miloševiću, otkrivajući mesta masovnih grobnica u Bosni?
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovo su samo neka od pitanja na koje su odgovor pokušali da daju direktor Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost dr Darko Trifunović i bivši oficir Kontraobaveštajne službe Ljuban Karan, koji su bili gosti Jutarnjeg programa TV Prve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.