CIA objavila tajna dokumenta o Bin Ladenu: Otkriven lični dnevnik američkog neprijatelja br. 1

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA objavila tajna dokumenta o Bin Ladenu: Otkriven lični dnevnik američkog neprijatelja br. 1

Svet u šoku

CIA je objavila dokumente i snimke koji su pronađeni u kući u kojoj je ubijen vođa Al Kaide Osama bin Laden u Pakistanu 2011. godine.

Posledice nepromišljenosti: Ako se ne pojavi pred sudom, Pudždemonu sledi HAPŠENJE

Istraživači koji su imali uvid u dokumente kažu da se u njima nalaze i snimci venčanja sina vođe terorista, kao i njegov lični dnevnik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Šef CIA Majk Pompeo je rekao da ovi dokumenti daju priliku Amerikancima da imaju dublji uvid u planove i delovanje Al-Kaide.

U zbirci se nalazi oko pola miliona dokumenata koji su pronađeni u Bin Ladenovom skloništu, a na jednom od snimaka se prvi put vidi lice najstarijeg sina lidera terorista Hamze. .
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.