CIA napravila MAPU UNIŠTENJA Srbije: PAKLENI UDAR bio spreman, a onda ŠOK za njih! NEVA! OPET TI RUSI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA napravila MAPU UNIŠTENJA Srbije: PAKLENI UDAR bio spreman, a onda ŠOK za njih! NEVA! OPET TI RUSI! (FOTO)

U belešci se jasno navodi da su srpski "migovi" blizu Batajnice, Niša i Prištine

Beleška CIA od 28. decembra 1992. godine prema kojoj visoki američki obaveštajci na sastanku govore o mogućnostima za bombardovanje Srbije i za bombardovanje hemijskih, naftnih i energetskih postrojenja, kako bi se pomoglo Hrvatima i muslimanima u ratu protiv Srba na teritorijama SFRJ zapadno od Drine, sadrži i mapu potencijalnog američkog vazdušnog napada na Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pročitajte i:

Na mapi su jasno prikazani aerodromi u Srbiji i Crnoj Gori, najvažnije vojne kasarne, ali i luke Tivat i Bar.

U belešci se jasno navodi da su srpski "migovi" blizu Batajnice, Niša i Prištine.

- Ratno vazduhoplovstvo Srbije je okružilo te aerodrome sa protivvazdušnim sistemima. Svaki od ta tri aerodroma ima antiavionski artiljerijski bataljon i rakete zemlja - vazduh: 2K12 Kub oko Niša i Prištine i S-125 Neva oko Batajnice - piše u dokumentu.

Navodi se i da bi udari na vojne kasarne morali biti brojni da bi imali efekta, a navodi se i da bi prouzrokovale veliki broj civilnih žrtava zbog lokacija na kojem se kasarne nalaze.

- Napad na srpske mornaričke baze (Tivat i Bar) bi imao mali efekat na borbe u Bosni - piše u belešci.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.