CIA ŠPIJUNIRA SKORO CEO SVET OSIM OVE ZEMLJE: Oni rade šta im se prohte, hakerišu i Ameriku! Vašington tek sad shvata da su odmetnička država, a to bi tek moglo da im se obije o glavu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA ŠPIJUNIRA SKORO CEO SVET OSIM OVE ZEMLJE: Oni rade šta im se prohte, hakerišu i Ameriku! Vašington tek sad shvata da su "odmetnička država", a to bi tek moglo da im se obije o glavu! (VIDEO)

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) finansiraju vojnog lidera koji pokušava da sruši vladu u Libiji, koja je priznata od strane Ujedinjenih nacija. UAE predvode koaliciju država koje su nametnule ekonomsku blokadu Katara, uprkos američkim pozivima da se to pitanje razreši. Zaposlili su bivše radnike američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) kao hakere za špijunski program čije su mete i Amerikanci, otkrila je istraga Rojtersa. Ipak, uprkos svemu, u krajnje neuobičajenoj praksi američka Centralnoobaveštajna agencija (CIA) ne špijunira vladu Ujedinjenih Arapskih Emirata, rekli su bivši zvaničnici CIA za Rojters.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.