Pet najpoželjnijih automobila sa Sajma automobila u Ženevi 2019

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 01.Apr.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet najpoželjnijih automobila sa Sajma automobila u Ženevi 2019

Sajam automobila u Ženevi je uvek važio za sajam na kom se predstavljaju luksuzniji modeli nego na većini drugih auto izložbi, i može se slobodno reći da ovogodišnje izdanje nije razočaralo.
Unikatni Bugatti modeli, novi Koenigsegg modeli i kabriolet verzije postojećih egzotičnih modela. U Palexpo centru je 2019. godine bilo svega… ako ste među onih jedan posto.
Pripremite se da se osetite siromašno jer samo jedan automobil na sledećoj listi ima cenu koja nije šestocifrena i dolazi sa više od dva sedišta.

Bugatti La Voiture Noire
Bugatti La Voiture Noire, što na francuskom znači „Crni automobil“ je posebno izdanje od 12,5 miliona dolara kojim se odaje počast modelu Atlantic, koji je imao posebnu karoseriju postavljenu na platformu modela Type 57SC iz 1930-ih.
Poređenja hiperautomobila sa Betmobilom su kliše, ali ako zamenite Bugatti značke na ovom automobilu sa betarang značkama ovo apsolutno može da bude sledeći auto Brusa Vejna.
Mada, imajući u vidu koliko je poslednji Betmen film izgubio para, nismo sigurni da bi produkcijska kuća Warner Brothers mogla da ga priušti.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Povezane vesti

Pet najvelelepnijih koncept automobila sa Sajma automobila u Ženevi 2019

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 01.Apr.2019

Sajam automobila u Ženevi 2019. godine je poprište prave invazije vanzemaljaca. Čudni i futuristički koncept automobili nalaze se na sve strane. . Mnogi su pokupili dizajnerske detalje iz prošlosti i dali im neku novu svrhu, nešto poznato, a opet u isto vreme i osvežavajuće novo.. Ovo su pet...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.