Koliko košta godišnje osiguranje za Bugattija?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2019, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko košta godišnje osiguranje za Bugattija?

Često se kaže da nije problem kupiti neki skuplji automobil, već ga održavati.

Najbolji primer za to su naravno premijum marke i sportski modeli, ali niko ne može da parira Bugattiju.

Naime, osiguranje za model Bugatti Chiron Sport "110 Ans" koji je predstavljen nedavno na sajmu u Njujorku u čast 110 godina francuskog proizvođača godišnje iznosi 50.251 dolara, odnosno 4.188 % mesečno.

Za taj novac je moguće kupiti dva krosovera poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hyundai Kone i osigurati oba na godinu dana, a ogromna je razlika i u odnosu na neke premijum marke.

Primera radi, godišnje osiguranje Mercedes-Benza GLC 300 kupe je 1.842 dolara, Lincolna Crosair 1.605, a novog Hyundaijevog krosovera Venue 1.250.

The Chiron Sport ‘110 Ans Bugatti’ presents itself to the public. Its unique colour combination of exposed carbon fibre and matt Steel Blue is receiving a lot of applause. #Bugatti #BugattiChiron #ChironSport #ChironSkyview #Bugatti110Years #Bugatti110Ans #GIMSSwiss pic.twitter.com/kaR9rNuSmF— Bugatti (@Bugatti) 06. март 2019.

Naravno, ko je dovoljno bogat da izdvoji 3,2 miliona dolara za takav automobil, sigurno mu nije problem ni da plati ogromno osiguranje.

Osim toga, od automobila koji raspolaže sa skoro 1.500 KS i koji će se praviti u svega 20 primeraka se ni ne očekuje da bude "pristupačan".
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Hyundai,   Mercedes Benz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.