Izvor: B92, 26.Maj.2022, 12:07

Kako zvuči Bugatti Bolide, zver od 1.600 KS i četiri miliona evra VIDEO

Dovoljno je prisustvovati startovanju motora i postaje jasno zašto je Bolide zver koju ne treba puštati van staze.

Prvi Bugattijev hipersportski trkački automobil koristi poznatu osnovu Chirona sa istim W16 motorom, ali su modifikacije najblaže rečeno opsežne. Uostalom, gotovo dvostruko veća cena nije bila smetnja u pronalasku kupaca. Svih 40 primeraka koje će kompanij proizvesti su vrlo verovatno već rasprodani, i to po ceni koja startuje od 4 miliona evra.

Prve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isporuke se očekuju tek 2024. godine, ali je prototip već izašao pred oči javnosti. Stigao je na nedavno održani Concorso d'Eleganza u Villi D'Este. Automobil je snimio poznati jutjuber TheTFJJ i objavio video koji prikazuje dolazak Bugattija na izložbu.

Ako ste mislili da Chiron zvuči brutalno, poslušajte Bolide opremljen novim izduvnim sistemom. Nema sumnje, ovom bolidu je mesto na stazi gde će srećnik iza upravljača imati na raspolaganju 1.600 KS u ovom automobilu stvorenim za brzinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako zvuči Bugatti Bolide, zvijer od 1.600 KS i četiri miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2022

Dovoljno je prisustvovati startovanju motora i postaje jasno zašto je Bolide zvijer koju ne treba puštati van staze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.