Poternica za dvojicom osumnjičenih za ubistvo Tatona

Izvor: S media, 10.Okt.2009, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poternica za dvojicom osumnjičenih za ubistvo Tatona

Okružni sud u Beogradu naredio je raspisivanje poternice za dvojicom osumnjičenih za teško ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona koji su još u bekstvu, potvrdila za Radio S, portparol tog suda Ivana Ramić.

Ramić je za našu medijsku kuću rekla da prema proceduri, po toj naredbi dalje postupa Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Istražni sudija Okružnog suda u Beogradu pokrenuo je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istragu protiv dvojice osumnjičenih za ubistvo Tatona i doneo rešenje za odredjenje pritvora.

Pritvor je odredjen zbog toga što su oni u bekstvu i zbog težine krivičnog dela.

Ta dvojica mladića, od ukupno 13 osumnjičenih za umešanost u ubistvo Tatona, nisu se pojavili u četvrtak 8. oktobra pred istražnim sudijom Okružnog suda u Beogradu.

Dačić: Napadača na Tatona u Holandiji

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je za "Pres" da se pretpostavlja da je jedan od nakon napada i da je tamo pod zaštitom jednog od vodećih srpskih narko-kartela.

Prema njegovim rečima, radi se o mladiću koji je jedan od poznatijih narko dilera u Beogradu, koji je i ranije bio hapšen i osudjivan.

Deset okrivljenih koji se nalaze u pritvoru takodje je osumnjičeno za teško ubistvo, krivično delo za koje je predvidjena kazna do 40 godina zatvora.

Sa slobode se brani samo jedan iz grupe privedenih zbog napada na Tatona i on se terti za pomoć učiniocu posle krivičnog dela.

Taton, navijač francuskog fudbalskog kluba Tuluz, umro je 29. septembra od posledica prebijanja. Njega su napali huligani ispred kafića u centru Beograda 17. septembra.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Raspisana poternica za napadačima na Tatona

Izvor: Blic, 11.Okt.2009, 01:10

Okružni sud u Beogradu naredio je raspisivanje poternice za dvojicom osumnjičenih za teško ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona koji su još u bekstvu, Đorđu Preliću i Dejanu Puzigaći...Kako je izjavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, postoje pouzdani podaci da je Đorđe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.