Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE NAJLEPŠA OD SVE DECE POZNATIH, A KRIJE SE OD JAVNOSTI: Ćerka Branislava Lečića je nešto najlepše što ćete danas videti! (FOTO)

Ćerka našeg proslavljenog glumca Branislava Lečića, Ana Lečić, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na njenu lepotu niko ne može da ostane imun, pa su njene fotografije često “pretrpane” lajkovima i komentarima oduševljenih pratilaca. Ćerka Branislava Lečića iz prvog braka za sada ne planira da krene tatinim stopama, više puta je priznala da ne The post ONA JE NAJLEPŠA OD SVE DECE POZNATIH, A KRIJE SE OD JAVNOSTI: Ćerka Branislava Lečića je nešto najlepše što ćete danas videti! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ONA JE NAJLEPŠA OD SVE DECE POZNATIH, A KRIJE SE OD JAVNOSTI: Ćerka Branislava Lečića je nešto najlepše što ćete danas videti! (FOTO)

Izvor: Press, 30.Avg.2018, 19:31

Glumca Branislava Lečića svi dobro znamo ali malo ko zna da on ima toliko lepu ćerku . Ćerka našeg proslavljenog glumca Branislava Lečića, Ana Lečić, veoma je aktivna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.