ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA POBEGLA IZ SRBIJE! Nakon STRAVIČNIH OPTUŽBI ZA SILOVANJE, evo gde je Ana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 17:17

ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA POBEGLA IZ SRBIJE! Nakon STRAVIČNIH OPTUŽBI ZA SILOVANJE, evo gde je Ana

"Čekam dan kada će zlo da nestane!"

Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, ovih dana boravi u Crnoj Gori, tačnije u Perastu, odakle povremeno sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli bajkovite prizore usnulog gradića.

Imajući u vidu da je Branislav Lečić nedeljama udarna medijska tema, zbog čega se i ona sama našla na meti znatiželjnika, nema sumnje da će joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privremena izolacija na Crnogorskom primorju prijati.

U jednoj od retkih izjava koje je dala, nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana je rekla:

- Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo - rekla je ona nedavno.

Ubrzo zatim dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gde je ostavila poruku na engleskom jeziku:

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

- U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku - pisalo je u njenoj objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Podržao sam" - Biković o izbacivanju Lečića

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Poznati glumac Miloš Biković bio je jedan od glumaca koji je potpisao peticiju da se glumac Branislav Lečić izuzme iz predstave "Kad su cvetale tikve" nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje..."Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.