U BiH 1.589 novozaraženih, registrovano 35 smrtnih slučajeva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Nov.2020, 15:42

U BiH 1.589 novozaraženih, registrovano 35 smrtnih slučajeva

U protekla 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovano je 1.589 novozaraženih osoba korona virusom i 35 smrtnih slučajeva, podaci su entitetskih zavoda za javno zdravstvo i Štaba za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH. Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 2 807 uzoraka, od kojih je 1 088 pozitivno na korona virus (SARS-CoV-2). Novi slučajevi registrovani su u svih 10 kantona u Federaciji BiH. Kako je navedeno u izvještaju Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

KORONA DIVLJA PO SRBIJI Brojke su iz dana u dan SVE GORE, a ovi mali gradovi su postali "TEMPIRANE BOMBE"

Izvor: Blic, 25.Nov.2020

Korona virus ruši sve crne rekorde po Srbiji - samo u protekla 24 sata registrovano je novih 7.579 slučajeva, dok je čak 41 osoba preminula.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.