Pronađena veća količina oružja i municije

Izvor: Cafe.ba, 20.Jul.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena veća količina oružja i municije

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad pronašli su kod četrdesetdevetogodišnjaka iz Šipova čiji su inicijali S.S. veću količinu oružja i municije.

Policija je oružje i municiju po naredbi Osnovnog suda iz Mrkonjić Grada pronašla u petak, 17. jula, u kući i pomoćnim objektima koje koristi osumnjičeni u Vidovdanskoj ulici u Šipovu, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Osumnjičeni S.S. ispitan je u policiji, a o svemu je upoznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << banjalučko Okružno tužilaštvo.

Protiv osumnjičenog biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja oružja ili eksplozivnih materija.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.