Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2011, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razriješen Zoran Mastilo

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske /RS/ razriješila je danas Zorana Mastila funkcije vršioca dužnosti direktora Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja /PIO/ RS i za direktora imenovala Mladena Milića. Premijer RS Aleksandar Džombić istakao je da od Milića očekuje da uvede više reda u Fondu PIO, ali i da se umanji postojeći deficit. 'U tome će mu pomoći Vlada i...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada RS smijenila Zorana Mastila

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2011

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske (RS) razriješila je danas Zorana Mastila funkcije vršioca dužnosti direktora Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) RS i za direktora imenovala Mladena Milića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Podnesena tužba protiv UIO BiH

Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2011

BANJALUKA, Premijer Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić izjavio je danas da je Vlada RS 15. jula podnijela tužbu protiv Uprave za indirektno oporezivanje BiH /UIO/ kojom traži nadoknadu štete od 52,9 miliona KM zbog neravnomjerne raspodjele prihoda prikupljenih od PDV-a. 'Ukoliko Federacija...

Nastavak na Capital.ba...

Vlada RS tužila Upravu za indirektno oporezivanje BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2011

BANjALUKA - Premijer Republike Srpske /RS/ Aleksandar Džombić izjavio je danas da je Vlada RS 15. jula podnijela tužbu protiv Uprave za indirektno oporezivanje BiH /UIO/ kojom traži nadoknadu štete od 52,9 miliona KM zbog neravnomjerne raspodjele prihoda prikupljenih od PDV-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Promjene u rukovodstvu u Poreskoj upravi RS

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2011

BANjALUKA - Vlada Republike Srpske /RS/ imenovala je danas Zorana Kovačevića za pomoćnika direktora u Poreskoj upravi RS za Sektor za kontrolu, istrage i obavještajne poslove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mladen Milić: Preispitaćemo svako radno mjesto u Fondu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2011, 10:57

Preispitaćemo svako radno mjesto u Fondu penzijsko-invalidskog osiguranja Republike Srpske i ako bude potrebno, sprovešćemo i određene dokvalifikacije i prekvalifikacije radnika da bismo napravili sistem Fonda PIO potpuno funkcionalnim i operativnim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.