Preminuo Gavrilo Bobar

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Gavrilo Bobar

U Bijeljini je noćas u 59. godini iznenada preminuo Gavrilo Bobar, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i vlasnik kompanije "Bobar".

Bobar je rođen 5. maja 1955. godine u Bijeljini gdje je i živio. U periodu od 1977. do 1979. godine radio je na komeracijalnim poslovima u Fabrici savitljivih cijevi i vratila "Mladost" u Bijeljini, a od 1979. do 1989.godine obavlja više poslova i funkcija u Opštinskoj konferenciji Socijalističkog saveza radnog naroda Bijeljina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Nakon završetka Više ekonomsko-komercijalne škole i fakulteta, magistrirao je ekonomske nauke na Univerzitetu "Braća Karić" u Beogradu, a priprema i odbranu doktorske disertacije.

U aktuelnom sazivu Parlamenta Srpske bio je član poslaničkog kluba Saveza nezavisnih socijaldemokrata i član Odbora za finansije i budžet.

Bobar je bio istaknuti privrednik i dugogodišnji politički radnik.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Gavrilo Bobar

Izvor: Capital.ba, 30.Sep.2014

BIJELJINA, U Bijeljini je noćas iznenada preminuo Gavrilo Bobar, vlasnik kompanije „Bobar“ i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Bobar je bio istaknuti privrednik i dugogodišnji politički radnik. Rođen je 1955. godine u Bijeljini. Oženjen je i otac dvoje djece. Srna

Nastavak na Capital.ba...

Preminuo Gavrilo Bobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014

U Bijeljini je jutros u 59. godini iznenada preminuo Gavrilo Bobar, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i vlasnik kompanije "Bobar" javila je bijeljinska BN TV...Gavrilo Bobar je rođen 5. maja 1955. godine u Bijeljini, gde je i živeo. Bio je vlasnik kompanije "Bobar", koja je u poslovnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.