Podgorica: Jedna osoba poginula u eksploziji automobila

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Jedna osoba poginula u eksploziji automobila

Tridesetogodišnji Nikola Ćupić poginuo je kada je u  strogom centru Podgorice, u neposrednoj blizini Muzičke škole, jutros u 10 sati i 40 minuta eksplodirao automobil. Iz Uprave policije je potvrđeno da se eksplozija dogodila na automobilu marke „Toyota“, cetinjskih registarskih oznaka. Ćupić je, kako se navodi, nakon eksplozije transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici gdje je podlegao povredama. Iz policije je saopšteno da intenzivno rade kako bi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u centru Podgorice, poginuo jedan muškarac

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2019

U centru Podgorice dogodila se eksplozija u kojoj je stradao 35-godišnji Cetinjanin Nikola Čupić. Podgoričke Vijesti navode da je eksplozija navodno nastavak obračuna kriminalnih klanova...Cetinjanin Nikola Ćupić (35) preminuo je od posledica povreda zadobijenih u ekploziji bombe podmetnute pod...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Eksplodirao automobil, poginula muška osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2019

PODGORICA - Muška osoba poginula je danas u eksploziji automobila u centru Podgorice, javio je dopisnik Srne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VEZA SA KOTORSKIM KLANOM CETINJANINU DOŠLA GLAVE: Novi detalji brutalne likvidacije Nikole Čupića! Bombom raznesen u svom automobilu!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2019

Cetinjanin Nikola Ćupić (35), kog navodno crnogorska policija i mediji povezuju s jednim od kotorskih kriminalnih klanova, ubijen je u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil u Podgorici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.