Macron nakon napada u Nici: Cijela Francuska je napadnuta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020, 11:46

Macron nakon napada u Nici: Cijela Francuska je napadnuta

Tri osobe su smrtno stradale, a nekoliko je ranjeno, u napadu koji se dogodio u francuskom gradu Nici. Napadač je uhapšen, a kako je saopštio glavni antiteroristički tužilac Jean Francois Richard, osumnjičeni napadač je muškarac iz Tunisa rođen 1999. godine, koji je u Evropu stigao 20. septembra preko italijanskog ostrva Lampedusa, mjesta na koje obično pristižu migranti iz Afrike. Sigurnosni izvori iz Tunisa kao i francuski policijski izvori rekli su da se napadač zove Brahim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje mrtvih u napadu u blizini crkve u Nici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020

Jednoj ženi je odrubljena glava, a još dvije osobe su ubijene u napadu crkvi u francuskom gradu Nici, saopštila je tamnošnja policija. Napadač je uhapšen, a još uvijek nisu poznati motivi napada.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Turska osudila napad u Nici

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020

Turska je najoštrije osudila napad koji se danas dogodio u crkvi Notr Dam u francuskom gradu Nici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.