Makron: Budimo dostojni obećanja od pre 30 godina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron: Budimo dostojni obećanja od pre 30 godina

Predsednik Francuske Emanuel Makron je u subotu, na godišnjicu pada Berlinskog zida, pozvao ljude da budu "dostojni obećanja" od pre 30 godina, prenosi AFP. "Pre 30 godina Berlinski zid nije pao. On je bio srušen hrabrošću hiljada žena i muškaraca željnih slobode. Oni su otvorili put ka ujedinjenju Nemačke i jedinstvu Evrope", naveo je Makron na Tviteru, u poruci na francuskom i nemačkom. Njemačka obilježava 30 godina od pada Berlinskog zida Trideset godina od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Makron: Budimo dostojni obećanja od pre 30 godina

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Predsednik Francuske Emanuel Makron je danas, na godišnjicu pada Berlinskog zida, pozvao ljude da budu "dostojni obećanja" od pre 30 godina. Članak Makron: Budimo dostojni obećanja od pre 30 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.