Pendarovski: Za sada nema indicija da je požar u Tetovu podmetnut

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Sep.2021, 23:53

Pendarovski: Za sada nema indicija da je požar u Tetovu podmetnut

Vlada Sjeverne Makedonije je na vanrednoj sednici u četvrtak (9. septembar) prihvatila strane stručnjake iz zemalja NATO-a u istrazi kako bi utvrdili uzrok požara u privremenoj COVID bolnici u Tetovu, gradu na sjeverozapadu Sjeverne Makedonije, u kojem je nastradalo 14 pacijenata, a 12 je lakše povrijeđeno. U zemlji je proglašena trodnevna žalost 9., 10. i 11. septembra. Požar je izbio u srijedu (8. septembar) oko 21 sat, a vatrogasne jedinice su odmah izašle na teren. Ubrzo je požar...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 14 poginulih u požaru u COVID bolnici u Tetovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Sep.2021, 10:34

Uzrok požara u kojem je život izgubilo najmanje 14 osoba u COVID bolnici u makedonskom gradu Tetovu još nije poznat. Pretpostavlja se da je riječ o eksploziji spremnika za oksigen. Gradonačelnica je proglasila trodnevnu žalost.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.