Građanski pokret URA: Navodi o ugroženosti života Dritana Abazovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020, 14:23

Građanski pokret URA: Navodi o ugroženosti života Dritana Abazovića

Građanski pokret URA ima informacije da jedan regionalni kriminalni klan želi direktno da ugrozi život Dritana Abazovića lidera URA i njegove porodice, kazao je Zoran Mikić, izvršni direktor partije na vanrednoj konferenciji za medije u utorak 24. novembra. Mikić nije precizirao o kom kriminalnom klanu je riječ ali je kazao da je u sve “uključen je jedan državljanin Crne Gore, koji ne boravi stalno u Crnoj Gori”. “Ukoliko se Abazoviću ili njegovoj porodici nešto desi u narednom periodu,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URA: Abazoviću ugrožen život; Ako mu se nešto desi...

Izvor: B92, 24.Nov.2020

Funkcioner URA Zoran Mikić kazao da ima informaciju da jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera Dritana Abazovića i njegove porodice.

Nastavak na B92...

URA: Abazović na meti kriminalnog klana

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić saopštio je danas da raspolažu informacijama da jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera koalicije Crno na belo Dritana Abazovića.

Nastavak na Danas...

Policija u Crnoj Gori nema saznanja da je Abazoviću ugrožena bezbijednost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020

Uprava policije (UP) Crne Gore i Agencija za nacionalnu bezbjednost nemaju saznanja da je lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću, ugrožena bezbjednost, saopšteno je u utorak (24. novembra) iz UP. Policija je reagovala povodom izjave funkcionera Građanskog pokreta URA Zorana Mikića, koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.