Azra Dedić iz Bihaća prvakinja Evrope u džudou

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azra Dedić iz Bihaća prvakinja Evrope u džudou

Azra Dedić iz Bihaća prvakinja je Evrope u ID džudou, osvojivši najviše poena u kategoriji do 70 kilograma na evropskom takmičenju u Kelnu. Inače, Azra Dedić je prva osoba s Daunovim sindromom u Bosni i Hercegovini koja je stekla majstorsko zvanje u bilo kojoj borilačkoj vještini. Dvadesetpetogodišnjakinja iz Bihaća prošle godine osvojila je bronzanu medalju na prvom Svjetskom prvenstvu u džudou za osobe sa intelektualnim poteškoćama u Njemačkoj.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zlato za Srbiju na evropskom prvenstvu u inkluzivnom džudou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019

Srđan Vucelja je u kategoriji do 60 kilograma osvojio zlatnu medalju na Prvenstvu Evrope za džudiste sa intelektualnim invaliditetom (inkluzivni džudo) u Kelnu, u Nemačkoj...Takmičar iz Bačkog Jarka je na putu do Evropskog zlata pobedio dva takmičara iz Nemačke, jednog iz Rusije i jednog iz Holandije...Vucelju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.