Vučić pozvao Tadića na otvaranje istočnog kraka Koridora 10

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pozvao Tadića na otvaranje istočnog kraka Koridora 10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da danas prisustvuje otvaranju istočnog kraka auto-puta Koridor 10.

Tadić je u petak rekao da Vučić laže da je izgradnja kraka tog auto-puta rezultat aktuelne vlasti i dodao da je "aktuelna vlast samo ispunila tehničke obaveze iz ugovora koji je potpisan u vreme prethodne vlasti".

"Čestitam mu na tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ja toliko volim Srbiju da mi ne smeta da se on pohvali", izjavio je Vučić za televiziju Pink. On je rekao da doprinos za izgradnju te deonice ima Tadić, kao i Slobodan Milošević i ljudi iz vremena bivše Jugoslavije.

Novoizgrađene deonice Koridora 10 su Prosek-Bancarevo (9,4 kilometra), tunel Bancarevo (oko 700 metara) i deonica Bancarevo-Crvena Reka (12,4 kilometra).

Ceo istočni krak Koridora 10, od Niša do Dimitrovgrada, dužine je 86,9 kilometra i njegovim puštanjem u saobraćaj završena je izgradnja tog koridora kroz Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zbog izgradnje modernih auto-puteva danas imamo daleko manji broj saobraćajnih nesreća"

Izvor: B92, 09.Nov.2019

Bancarevo -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pre otvaranja poslednje deonice Koridora 10, obišao je trasu auto-puta...U izjavi za Prvu TV, istakao je da je deonica između Niša i Bele Palanke bila posebno kritična zbog saobraćajnih nesreća..."Bio je samo jedan udes sa ozbiljnijim posledicama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.