Vučić delio DOBRO I ZLO sa Srbima kad je Tadić pobegao zbog Albanaca: OŠTRE REAKCIJE NA NOVE NAPADE NA PREDSEDNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić delio DOBRO I ZLO sa Srbima kad je Tadić pobegao zbog Albanaca: OŠTRE REAKCIJE NA NOVE NAPADE NA PREDSEDNIKA

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je danas na najnovije napade Borisa Tadića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Kada je tzv. Kosovo objavilo da je nezavisno, Boris Tadić je pobegao u Rumuniju. Znao je da ne sme da se suprotstavi zapadu i Šiptarima a pred Srbe nije smeo da izadje. Umesto da je bio u Beogradu i sa svojim narodom delio tugu i zauzdavao bes, Tadić je izabrao da pobegne u Rumuniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić je i tada bio sa svojim narodom i pokušavao je da spreči svaki incident koji je mogao da u ružnom svetlu prikaže Srbiju -  izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući najnovije napade Borisa Tadića na predsednika Aleksandra Vučića koga je optužio za paljenja ambasada.

Ministar odbrane je rekao da je Vučiću i kao opozicionaru bilo važno da ništa ne košta Srbiju, a da Tadiću ni kao predsedniku Srbije to nije bilo bitno, važno je samo da ne košta njega.

- Jedanaest godina nakon paljenja ambasada Tadić koji je tada kontrolisao policiju, službe bezbednosti, vojsku, optužuje Vučića da je on odgovoran za nerede. U to vreme apsolutni gospodar svega u Srbiji, Boris Tadić, nije mogao da zaštiti ni ambasadu u centru Beograda i za to mu je kriv Vučić. Tadiću je trebalo jedanaest godina da izgovori takvu laž i ništa mu ne znači što Vučić ni jednom nije pomenut u bilo kakvoj istrazi. Kada je bežao u Rumuniju Tadić je pokazao da je kukavica, izmišljajući o Vučiću pokazao je i da je lažov - rekao je ministar Vulin.

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.