Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2021, 23:17

Utisak nedelje: Ko ima pravo da drži moralne lekcije u opoziciji?

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izneli su u "Utisku nedelje" različite stavove o konsolidaciji opozicije i dok Tadić smatra da je svaki glas važan i da oni koji se olako lišavaju ijednog glasa mogu lako zbog tog pristupa da dovedu još jednom Aleksandar Vučića na vlast, Kovačević je mišljenja da se sa strankama koje su bojkotovale izbore i nisu izdržale tu moralnu probu ne može sarađivati.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tadić: Opoziciji će biti potrebno 1,5 do 2,25 miliona glasova za smenu vlasti

Izvor: Danas, 04.Apr.2021

Potpredsednik Narodne stranke (NS) Siniša Kovačević izjavio je danas da u najavljenim pregovorima o izbornim uslovima uz posredovanje EU "nema mesta onima koji nisu izdržali moralnu probu i polakomili se" na izborni cenzus smanjen pred poslednje parlamentarne izbore u junu prošle godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.