Tadić u Kvaki 23: Okolnosti u Srbiji patološke do nivoa ludosti

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u "Kvaki 23": Okolnosti u Srbiji patološke do nivoa ludosti

Iako izbore priželjkuje, lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić smatra da u okolnostima koje su "patološke do nivoa ludosti" oni nemaju smisla. Zato uzima u obzir bojkot kao opciju, ispičao je u emisija Kvaka 23 agencije Fonet, ali smatra da je potrebno dobro ga pripremiti i osmisliti.

Komentarisao je Tadić i o njegovom (ne)pristupanju Savezu za Srbiju, tome šta sa sobom nosi ulazak svih u jedan opozicioni blok, kao i o građanskim protestima za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje smatra da ne treba da ih vode glumci.

Vrlo je bitno pripremiti građane, a ne uleteti u bojkot bez valjanog objašnjenja. U normalnim okolnostima svako ko se bavi politikom priželjkuje izbore. Ovde, okolnosti su patološke u svakom smislu, pa i u izbornom. Okolnosti su patološke do nivoa ludosti vrlo često. U tim uslovima nemate normalne uslove za održavanje izbora - ispričao je Tadić.

Govorio je Tadić i o potencijalnim koalicijama, onim pre i onim posle izbora, a za ove druge naglasio da bi ponovo stupio i sa predsednikom Socijalističke partije Srbije Ivicom Dačićem, ukoliko bi to značilo smenu vladajuće partije.

Neko misli ja sam uživao sa Ivicom Dačićem, pa ja sam bio užasnut, ali to je moja obaveza. Ja nisam imao okolnosti da se ponašam na ugodan način, nego da plaćam cenu, zbog zajedničke stvari - rekao je Tadić.

Ceo intervju možete pogledati u emisiji Kvaka 23.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.