Tadić i Jovanović: Srbija licemerna prema mladima

Izvor: Mondo, 04.Apr.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Jovanović: Srbija licemerna prema mladima

Nosioci liste "Savez za bolju Srbiju", Čedomir Jovanović i Boris Tadić, danas su u okviru izborne kampanje posetili Čačak, gde su razgovarali sa mladima.

Foto: Beta/LDP-SDP-LSV

Tadić i Jovanović su tamo poručili da je Srbija najlicemernija upravo u odnosu prema mladim ljudima.

Predsednik LDP-a, Čedomir Jovanović, je rekao da se ništa neće rešiti samo od sebe, ocenivši da Vučić nema ni snagu, ni sposobnost da uradi posao koji mora da uradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao predsednik vlade i lider Srbije u ovom trenutku, saopštila je koalicija Savez za bolju Srbiju.

"Imamo predsednika koji nije predsednik, imamo premijera, a nemamo vladu, imamo izbore, a na tim izborima Srbija kao da nema pravo da bira. Ja ću poštovati volju naroda, borim se da pobedimo mi", istakao je Jovanović.

Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je da je potreban samo još jedan fakultet da bi Čačak dobio univerzitetski značaj.

"Nekako je zamrla institucija kreditiranja studenata, a postoje ogromna neiskorišćena sredstva u pristupnim fondovima Evropske unije. Mi želimo da ta diploma mladog čoveka vodi direktno prema radnom mestu," rekao je Tadić napominjući da je mladi danas ponovo kreću u egzodus kao devedesetih godina što je jedna od najvećih opasnosti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović i Tadić: Srbija najlicemernija prema mladim ljudima

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2016

Predsednici Liberalno demokratske stranke (LDP) i Socijaldemokratske stranke (SDS), Čedomir Jovanović i Boris Tadić, ocenili su danas u Čačku da je Srbija najlicemernija prema mladim ljudima u Srbiji...Tadić je kazao da je potreban samo još jedan fakultet da bi Čačak dobio univerzitetski značaj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.