Tadić: Nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića

Lider Socijaldemokratrske stranke Boris Tadić zatražio je od predsednika Atlas grupe Duška Kneževića da precizira kojim je to "liderima DS davao novac na ruke" u vreme kada je on, Tadić, bio njen predsednik, kako je to Knežević izjavio na javnom servisu Srbije.

Nakon što je Knežević juce na RTS izjavio da je u prethodnih 10, 15 godina finansirao i DS uplaćivanjem novca na strane račune, kao i davanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novca na ruke liderima te stranke, Tadić ga je pozvao da precizira o kojim je liderima reč, jer, kako kaže, "ovako ostavlja prostor za tumačenje da je meni lično davao novac ili da je u vreme mog mandata finansirao stranku uplaćivanjem novca na neke tajne račune".

- Nikada nisam uzeo bilo kakav novac od Kneževića, niti sam ikada imao saznanja da je bilo ko iz stranke koju sam vodio to učinio - naveo je Tadić i poručio Kneževiću da javno odgovori kome je iz DS davao novac na ruke i na koji strani račun je uplaćivao novac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tadić: Nisam uzeo novac od Kneževića

Izvor: RTS, 14.Mar.2019, 00:15

Lider Socijaldemokratrske stranke Boris Tadić zatražio je od predsednika Atlas grupe Duška Kneževića da precizira kojim je to "liderima DS davao novac na ruke" u vreme kada je on, Tadić, bio njen predsednik, kako je to Knežević izjavio na RTS-u. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.