Niko nema pravo da nam zabrani ulazak na Kosovo

Izvor: Beta, 27.Maj.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nema pravo da nam zabrani ulazak na Kosovo

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u četvrtak da niko nema prava da gradjanima Srbije zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju, bez obzira na profesiju kojom se bave.

Tadić je, govoreći o Euleksovoj zabrani nenajavljenih poseta srpskih političara na Kosovo, novinarima kazao da će predstavnici beogradskih vlasti o tome razgovarati sa misijom EU i drugim medjunarodnim organizacijama na Kosovu.

"Srbija se suočila sa realnim iskušenjima na Kosovu i Metohiji, ali mi ćemo nastaviti našu borbu svim legalnim sredstvima u medjunarodnim institucijama i nećemo odustati ni po koju ceni", rekao je predsednik Srbije.

Euleks je objavio odluku da se ne dozole nenajavljeni ulasci srpskih političara na Kosovo, uključujući i na sever gde su Srbi većina stanovništva.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Niko nema pravo da građanima Srbije zabrani ulazak na Kosovo (VIDEO)

Izvor: EMportal, 27.Maj.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da niko nema prava da građanima Srbije zabrani ulazak na Kosovo i Metohiju, bez obzira na profesiju kojom se bave.

Nastavak na EMportal...

Niko nema pravo da nam zabrani ulazak na Kosovo

Izvor: NaDlanu.com, 27.Maj.2010

BEOGRAD, 27. maja 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je u četvrtak da niko nema prava da građanima Srbije zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju, bez obzira na profesiju kojom se bave. Tadić je, govoreći o Euleksovoj zabrani nenajavljenih poseta srpskih političara na Kosovo, novinarima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Tadić: "Niko nema pravo da nam zabrani ulazak na Kosovo"

Izvor: Cafe.ba, 27.Maj.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da niko nema prava da građanima Srbije zabranjuje ulazak na Kosovo, bez obzira na profesiju kojom se bave.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.