Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića se ujedinjuje u veliku Demokratsku stranku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića se ujedinjuje u "veliku Demokratsku stranku"

Nakon višemesečnih pregovora

Socijaldemokratska stranka će danas na sednici Glavnog odbora doneti odluku o ujedinjenju u "veliku Demokratsku stranku", najavio je predsednik SDS Boris Tadić.

- Mi na sednici donosimo odluku o ujedinjenju u ''veliku Demokratsku stranku''. Mi koji smo pripadali i gradili je i svađali se unutar nje i napuštali je iz raznih razloga, ponovo preuzimamo na sebe odgovornost da izgradimo jedan politički sistem i blok koji ima jasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ideološku orijentaciju i strateško opredeljenje - rekao je Tadić novinarima uoči početka sednice GO SDS.

Rekao je da SDS danas donosi odluku o ujedinjenju nakon višemesečnih pregovora sa predstavnicima drugih stranaka koje su nekada pripadale DS u jednu uniju tih stranaka, kao i da će ta unija kasnije prerasti ponovo u jednu stranku.

Istakao je da će politika tog bloka biti razumna i da će se zalagati za nacionalno pomirenje.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: SDS se ujedinjuje u "veliku Demokratsku stranku"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2019

Socijaldemokratska stranka će danas na sednici Glavnog odbora doneti odluku o ujedinjenju u "veliku Demokratsku stranku", najavio je predsednik SDS Boris Tadić...- Mi na sednici donosimo odluku o ujedinjenju u "veliku Demokratsku stranku". Mi koji smo pripadali i gradili je i svađali se unutar nje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.