Priština hoće Tadiću da zabrani posete Kosovu

Izvor: Glas javnosti, 09.Jan.2012, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština hoće Tadiću da zabrani posete Kosovu

PRIŠTINA - Zamenik kosovskog premijera Hajredin Kući izjavio je da predsedniku Srbije Borisu Tadića kosovska vlada ubuduće neće dozvoljavati ulazak na Kosovo, zbog iznošenja političkih stavova.

Kući je prištinskoj TV stanici Klan rekao da je Tadić "zloupotrebio" privatnu posetu manastiru Visoki Dečani za Božić i "prekršio obećanje".

Tadić je tokom boravka u Visokim Dečanima naglasio da za Božić iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tog manastira jedino ima smisla uputiti poruku mira i Srbima i Albancima i međunarodnoj zajednici,prnosi RTS.

"Ovde u Visokim Dečanima mislim da ništa drugo i ne može da se kaže i zbog toga ovaj manastir i jeste sveto mesto ne samo za naš narod, već za sve ljude koji posećuju naše Kosovo i Metohiju, našu zemlju. Ovo je naš zajednički evropski prostor", dodao je Tadić.

Na pitanje novinara, kada će priznati nezavisnost Kosova, Tadić je odgovorio da je njegov odgovor poznat i kratak.

"Vi znate koji je moj odgovor. On je kratak i jasan - nikada", istakao je predsednik Srbije.

I treba da mu zabrane s tim da mu Srbija zabrani povratak - pa nek ga zbrinu njegovi mentori.

Cudno je da nema izjava da je ovo sve zakuvao pokojni predsjednik Milosevic, te da je tu tesko sta uraditi....

Razbio si vojsku, uveo narod u beznade sa parolom EU nema alternativu.

Dr Seselja smisljeno ubijaju u Hagu i ti nisi zainteresovan za to. Pa pobogu on je drzavljanin Srbije.

Ali posto nemas obraza - sve u njega stane.

Dokle - vidjecemo.

Poručujem Hajredinu Kućiju da gospodinu Tadiću možie da puše u rog. Koliko Kući i Taći imaju pravo da pričaju o politici na Kosovu toliko ga ima i predsednik Srbije Tadić. On nikoga nije uvredio niti je ikome pretio ili zlo mislio. Kući pripazite malo šta pričate i kome pretite.

Gde se denuse oni Siptarski junaci koji su tako lako, bez maski, u sred bela dana palili srpske kuce, manastire, crkve, koji su kidnapovali, silovali i masakrirali po vise Srba dnevno? Gde su sad da bace granatu, iscupaju zutaca iz kola i, po svojim obicajima, iskasape kao psa na sred ulice? bacili po koji kamencic na auto i to je to? Neka ih je sramota zbog toga!

A sto Tadic nikada nije dolazio na Kosovo da se sretne sa pravim i jedinim kanonskim Vladikom Artemijem? Nikada nije smeo da mu se pojavi na oci! A ovog preljubnika Teodosija, koji se rukuje sa Tacijem redovno obilazi. Mozda zato sto ih obojicu bije glas da su gejevi?

Bolestini od najsramnijeg predsednika nikad kraja "Ovo je naš zajednički evropski prostor" kaze za Decane... Decani su crkva Bozija, Pravoslavni hram i vaseljensko mesto za svaku dusu koji trazi spasenje od Gospoda a ne za bezboznike evropljane, NE - sve dok se ne pokaju.

A, kad je ovako hrabar, nek dodje malo i do Kosovske Mitrovice i proseta severom Kosova!
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.