Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2022, 21:06

Prelepa ćerka Borisa Tadića mami uzdahe božanskim telom, kažu isti tata (FOTO)

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić svakako je ostao upamćen kao jedan od najlepših i najzgodnijih ljudi na političkoj sceni. Vodio je državu u dva mandata, a bio je poznat kao miljenik žena.
Da iver ne pada daleko od klade, barem kada su u pitanju dobri geni, svedoči i izgled njegove ćerke Maše Tadić, koja je izrasla u pravu lepoticu.
Političar iz braka sa bivšom ženom Tatjanom ima dve ćerke – Mašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i Vanju, sa kojima ga ne viđamo često u javnosti, piše Nova.rs.
Mediji su pisali da su zajedno jednom prilikom, nakon što je napustio predsedničku funkciju, bili u poseti jednoj ambasadi.
Ova mlada dama godinama unazad bila je fascinancija domaće javnosti na mrežama.
Maša Tadić pic.twitter.com/RPbly2RHuY
— Drustvene mreze (@drustvenidrug) April 2, 2019

Iako joj je profil na ovoj društvenoj mreži zaključan za javnost, korisnici Tvitera često dele njene fotografije, ističući da je je dobar izgled nasledila od oca.
Sada imamo prilike da vidimo da je Maša je izrasla u pravu lepoticu! Takođe, po njenim slikama možemo zaključiti i koliko je zgodna! Sa druge strane, svoju lepotu i stas ume da pokaže na veoma kulturan i previnjen način!
Pa je tako njen Instagram pun prelepih fotografija iz finih restorana i otmenih plaža na kojima s vremena na vreme provodi vreme.
Maša Tadić pic.twitter.com/UzyZYRqxxg
— Drustvene mreze (@drustvenidrug) April 2, 2019

Iako joj je profil na ovoj društvenoj mreži zaključan za javnost, korisnici Tvitera često dele njene fotografije, ističući da je je dobar izgled nasledila od oca.
Izvor: Stil Kurir
Kako se zamonašila bivša žena Borisa Tadića

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.