Poslušajte: Bregović obradio Odu radosti za Tadićevu kampanju

Izvor: Blic, 04.Apr.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte: Bregović obradio "Odu radosti" za Tadićevu kampanju

Goran Bregović napraviio je muziku koja će u predstojećoj predsedničkoj kampanji pratiti lidera Demokratske stranke Borisa Tadića, saznaje “Blic”.

Bregović je za Tadića obradio himnu Evropske unije "Oda radosti”. Poznata kompozicija Ludviga Van Betovena imaće drugačiji zvuk od originala. U skladu sa Bregovićevim stilom, Betovena i evropsku himnu izvodiće trubači.

Kako sazanje "Blic", kompozicija je poklon muzičara predsedniku Tadiću.

AUDIO > Poslušajte Bregovićevu kompoziciju:
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić u kampanju uz Breginu "Odu radosti"

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012

Poznati muzičar Goran Bregović preradio čuvenu „Odu radosti“ za trubače za potrebe predsedničke kampanje DS..BEOGRAD - Srpska truba u EU...Predsednika Srbije Borisa Tadića pratiće u predstojećoj kampanji prerađena himna Evrope „Oda radosti“, ali u aranžmanu Gorana Bregovića, odsvirana...

Nastavak na Kurir...

Bregovićeva "Oda radosti" za Borisa Tadića

Izvor: Press, 04.Apr.2012

U predstojećoj predizbornoj kampanji Borisa Tadića naš poznati kompozitor i instrumentalista Goran Bregović je za potrebe kampanje uradio aranžman pesme "Oda radosti"

Nastavak na Press...

Bregovićeva "oda Tadiću"

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012, 14:52

Kompozitor Goran Bregović obradio je hitmu Evropske unije "Odu radosti", koja će u predstojećoj predsedničkoj kampanji pratiti lidera Demokratske stranke Borisa Tadića.

Nastavak na Mondo...

Oda radosti za Borisa Tadića

Izvor: NaDlanu.com, 05.Apr.2012

Goran Bregović komponovao muziku koja će u predstojećoj predsedničkoj kampanji pratiti lidera Demokratske stranke Borisa Tadića...Pesma koja se može čuti na youtube kanalu ima drugačiji zvuk od originala Ludviga Van Betovena. Evropsku himnu u Bregovićevom viđenju sviraju trubači."Blic" piše...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.